Στον Μιχάλη Κουταλιανό κατέληξε ο Αίολος Αστακού για τη θέση του προπονητή που θα τον οδηγήσει στην Β΄Εθνική του μπάσκετ, με στόχο την άνοδο στην Α2. Παράλληλα τρεις καλαθοσφαιριστές αποκτήθηκαν και προστέθηκαν στο ρόστερ για την επόμενη σαιζόν.

Ο 37χρονος Μιχάλης Κουταλιανός (φωτο πάνω) στο ξεκίνημα της περασμένης σαιζόν ήταν προπονητής του Κολοσσού και τον διαδέχθηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Στην συνέχεια δεν συνεργάστηκε με κάποια άλλη ομάδα και αντικαθστά πλέον στον Αίολο τον  Νίκο Βουρνά, για τον οποίο ανακοίνωση της ομάδας του Αστακού  αναφέρει: «Ο Αίολος Αστακού ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Βουρνά. Ευχαριστούμε τον Νίκο Βουρνά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και πάντα θα τον θεωρούμε ένα καλό μας φίλο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο Αίολος παράλληλα  ανακοίνωσε την απόκτηση των Τάσου Χαρισμίδη κάτω αριστερα), Γιάννη Θανόπουλου (κάτω δεξιά)  και Γιώργου Μπρόζου (κ΄τω στο κέντρο).  Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Χαρισμίδη από την Καβάλα, Γιάννη Θανόπουλου από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και Γιώργου Μπρόζου απο το Λαύριο. Καλωσορίζουμε τους τρείς νέους αθλητές μας στην οικογένεια του Αίολου και τους ευχόμαστε υγεία πάνω απο όλα και να κάνουμε όλοι μαζί τα όνειρα μας πραγματικότητα».

 

 Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»