Την  Τετάρτη 27 Μαΐου έγινε η  Τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το ΔΣ του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο Δημήτρης Ρεπάσος εξελέγη ξανά πρόεδρος για τη νέα προσπάθεια στην Γ΄Εθνική του μπάσκετ, αλλά η ομάδα του Μεσολογγίου δεν έχει μόνο αυτό να επιδείξει…  

 

Το νέο Δ.Σ είναι: Πρόεδρος: Δημήτρης Ρεπάσος,  Α΄Αντιπρόεδρος: Γιάννης Τσώλος, Β΄Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Παπαχρήστος, Γ΄Αντιπρόεδρος: Μάκης Μπαλτάς, Γραμματέας: Βασιλική Μπελέκου, Ταμίας: Νώντας Κλάδης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Γραφείο τύπου: Νάσος Βλάχος.

Την Διοικούσα επιτροπή για το Ανδρικό τμήμα αποτελούν οι Δημήτρης Ρεπάσος, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μάκης Μπαλτάς και Νώντας Κλάδης και Διοικούσα Επιτροπή για τα τμήματα υποδομών οι Δημήτρης Ρεπάσος, Νάσος Βλάχος, Κώστας Τσαμαδιάς, Φίλλιπος Σιάσος και Γιάννης Σφυρής. Το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο  απαρτίζεται από δεκαεπτά συνολικά  άτομα.

Όπως ανέφερε και ο  Νάσος Βλάχος πέρα απ’ το  το ανδρικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ, υπάρχουν  επτά τμήματα υποδομών με  τριακόσια πενήντα περίπου άτομα και  τα δυο νέα τμήματα που λειτούργησαν για πρώτη χρονιά, το τμήμα ενόργανης με εβδομήντα  αθλητές  και το τμήμα του στίβου με είκοσι, ενώ προγραμματίζεται να δημιουργηθεί τμήμα Τζούντο, υπεύθυνος του οποίου θα είναι ο Περικλής Ζαΐμης.

Στην Γ.Σ. έδωσε το παρόν  ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, που ενημέρωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε Κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου να απόκτηση νέες σταθερές μπασκέτες και να βελτιωθούν οι παροχές προς αθλητές και θεατές. Παρόντες ήταν ακόμα ο αντιδήμαρχος  Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Κότσαλος, ο προεδρος της ΑΕΜ  Διονυσης Βισβίκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Βασίλης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτ/νιας Πέτρος Πετρόπουλος.

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»