Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Μεσολογγίου εγκαινιάζει το νέο αθλητικό θεσμό με την διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ, στον οποίο  οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επιλεγμένους αθλητές του Νομού. Το All Star game της Αιτωλοακαρνανίας.

Θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Τετάρτη 15 Απριλίου  και ώρα 17:00  με πρωτοβουλία του Δήμου και τη συνεργασία της ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ  τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς  σκοπούς. Εκτός  του αγώνα, όπως σε  κάθε All Star, θα γίνουν  διαγωνισμοί  δεξιοτεχνίας και θα υπάρξουν απονομές αναμνηστικών στους συμμετέχοντες. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί η μία  ομάδα θα αποτελείται από  Αιτωλοακαρνάνες και η άλλη από μπασκετμπολίστες που προέρχονται από άλλες περιοχές, αλλά αγωνίζονται σε ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

Για την ομάδα των Αιτωλοακαρνάνων θα παίξουν Ιωάννου, Μπερερής,  Μπαρούχας, Σταυρόπουλος από τον Χαρίλαο Τρικούπη, οι Γεωργούλας, Μήτσου από τον ΑΟ Αγρινίου, ο Περλής από την Βόνιτσα, Χουλιαράς και  Καλισώρας  από τον Αίολο Αστακού, ο Γκρέκας του ΠΑΣ Ναυπάκτου, ο Ρέτζιος της ΓΕ Αγρινίου, ο Γρατσινόπουλος του Λιακατά Αιτωλικού κι ακόμα ως αναπληρωματικοί ο Τασσόπουλος της ΓΕΑ, ο Σταυρόπουλος της  ΑΛΦΑ 93, ο Σταμουλάκης του ΑΟ Αγρινίου και ο Δουρούκης του Αίολου. Προπονητές θα είναι ο Γιάννης Διαμαντάκος και ο Τάσος Σταμάτης.

Με την ομάδα των μη Αιτωλοακαρνάνων θα παίξουν  Κακλαμάνος, Λυμπάρης, Θωνιάτης, Ψάλτου , Πανάρας, Σταμόπουλος, Πάππος από τον Αίολο, Γκόβας, Τσατάλας, Μακρής από τον ΑΟ Αγρινίου, ο Μπάλλας από τον Χ. Τρικούπη και ο Μανδαλάκης από την Βόνιτσα, με προπονητές το Νίκο Βουρνά και τον Σπύρο Δερράο.

 

 

 Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»