Οι προηγούμενες εβδομάδες είχαν ως προτεραιότητα να συνεχίσουν στον Α.Ο. Αγρινίου οι καλαθοσφαιριστές στους όποιους στερήθηκε για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και πλέον, με το Ντέγιαν Στάνκοβιτς στην τεχνική ηγεσία, θα γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυση με παίκτες εκτός Αιτωλοακαρνανίας.

Οι νεοφώτιστοι βαδίζουν με σύνεση και προσεκτικά, γεγονός που τους κάνει πόλο έλξης για καλά ονόματα με θητεία σε μεγαλύτερες Κατηγορίες. Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί καλαθοσφαιριστές, όμως οι άνθρωποι του Α.Ο. έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις, οι οποίες αφορούν και την επαγγελματική συνείδηση των αθλητών που πρόκειται να αποκτηθούν. Το πλάνο προβλέπει τρεις παίκτες, έναν πλέι μέικερ, έναν σούτινγκ γκαρ και έναν φορ. Με το μπάτζετ να είναι συγκεκριμένο γι’ αυτούς τους παίκτες, ίσως να προτιμηθεί η επιλογή να αποκτηθούν μόνο δύο αλλά να κάνουν τη διαφορά σε μεγάλο βαθμό.

Σε πρώτη φάση η ομάδα του Αγρινίου κράτησε στο δυναμικό της καλαθοσφαιριστές από την περιοχή. Συγκεκριμένα θα συνεχίσουν οι Γεωργούλας, Σταυρόπουλος, Μπαρούχας, Τσιαμάκης, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Σταμουλάκης. Αποκτήθηκαν μέχρι τώρα με δανεισμό ενός χρόνου δύο ελπιδοφόροι παίκτες. Ο Γρηγόρης Κουβέλης από τη ΓΕΑ και ο Δημήτρης Δουρούκης από τον Αίολο Αστακού.

Στα διοικητικά υπάρχει πάντα σταθερότητα με τον Θανάση Κόκκιο πρόεδρο τους Χρήστο Φιλιππιάδη και Σερέτη αντιπροέδρους και τον Περικλή Γερμανό πάντα κοντά στην ομάδα, όπως η οικογένεια Τσιαμάκη και ο Θανάσης Ζαμπάρας. Στο μεταξύ λειτουργεί ήδη ιστοσελίδα του Α.Ο. στη διεύθυνση www.Aoagriniou.gr