Παρελθόν αποτελεί για τον Α.Ο. Αγρινίου ο Γιάννης Διαμαντάκος (φωτο), που ήταν στη τεχνική ηγεσία τη σεζόν που πέρασε οδηγώντας την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Βασικός υποψήφιος για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία, είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.


Ο βασικός λόγος της λύσης της συνεργασίας με τον Διαμαντάκο, ήταν ο οικονομικός. Μάλιστα ο Α.Ο. εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κύριο Διαμαντάκο Ιωάννη το Δ.Σ. του Α.Ο.Αγρινίου τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία ,που είχε μαζί του , και στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να υλοποίηση τον στόχο που είχε θέση η ομάδα για άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.Του ευχόμαστε υγεία & πάντα επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Η Αγρινιώτικη ομάδα ψάχνει πια το διάδοχό του και βασικότερος υποψήφιος είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, γνώριμος στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής από την πρόσφατη θητεία του στην ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού. Έδειξε στοιχεία ιδιαίτερα απαιτητικού προπονητή και από εκείνους που γνωρίζουν την Κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται πλέον ο Α.Ο. Αγρινίου.