Έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σήμερα ο Γιώργος Παππάς, σε ηλικία 70 ετών, στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου εισήχθη εσπευσμένα το πρωί με εγκεφαλική αιμορραγία.

Συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) και ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Είχε ενεργό ρόλο στο δημόσιο βίο, ιδιαιτέρως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως νομαρχιακός, περιφερειακός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

 

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν, με ανακοίνωση, οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού για την απρόσμενη απώλεια του Γιώργου Παππά, όπως και η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων

 

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Παππά και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Επί σειρά ετών τίμησε τη φανέλα του Παναιτωλικού, ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ του.

Με 299 συμμετοχές, αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και ακολούθως προπονητής της.

Πενθούμε εμείς και οι οικείοι του. Όμως η παρακαταθήκη που αφήνει και η οποία είναι ευδιάκριτη σε οποιονδήποτε εντρυφήσει στην ιστορία του Παναιτωλικού είναι ανεκτίμητη.

Αυτή είναι που θα κρατά τη μνήμη του ζωντανή για πάντα».

 

 

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.

 

Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παππά, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) και παραμένει έως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

 

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα αιτηθεί στην διοργανώτρια όπως στον τελευταίο αγώνα των Play-outs με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές μας αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.