Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Βόλο, που είναι μειωμένες όπως στα προηγούμενα ματς. Το πιο σημαντικό είναι η προσφορά δωρεάν εισόδου στις μητέρες με τα παιδιά τους, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, την Κυριακή.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.

Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Η ανακοίνωση

 

Την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την τιμά προσφέροντας δωρεάν είσοδο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον ΝΠΣ Βόλος, σε όλες τις μητέρες και τα παιδιά τους έως 12 ετών.

 

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

 

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

 

Θύρα 1: 12 ευρώ

 

Θύρα 2: 12 ευρώ

 

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

 

Θύρα 4Α: 10 ευρώ

 

Θύρα 4: 10 ευρώ

 

ΠΕΤΑΛΟ

 

Θύρα 7: 6 ευρώ

 

Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το viva.gr. Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν ξανά δωρεάν μαθητές Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων.

 

Την ημέρα του αγώνα Σάββατο 7 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 18.00 θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο και το προσωπικό μας θα βοηθήσει φιλάθλους οι οποίοι έχουν δυσκολία στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. Πρέπει να έχουν μαζί τους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν είναι δυνατή η συναλλαγή με μετρητά), ΑΜΚΑ, ταυτότητα.