Ως προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, ο Κώστας Καρατασάκης, δεν είναι ανάμεσα στα προβεβλημένα πρόσωπα του συλλόγου. Πάντως έγινε αγαπητός στο Αγρίνιο, αλλά για οικογενειακούς λόγους έπρεπε να φύγει από την πόλη και εξέφρασε, διαδικτυακά, τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Η ανάρτηση του Κώστα Καρατασάκη

“Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Άλλοτε οριστικό και άλλοτε προσωρινό. Προσωπικοί / οικογενειακοί λόγοι καθιστούν αδύνατη -επί της παρούσης- την παραμονή μου στον Παναιτωλικό, έναν σύλλογο που πάντα θα έχω στην καρδιά μου και η παρουσία μου σε αυτόν θα αποτελεί ύψιστη τιμή για το «βιογραφικό» και τα «πιστεύω» μου. Και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ και να συναναστραφώ το διάστημα που ήμουν εδώ, και οι οποίοι με έκαναν να νιώσω μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναιτωλικού. Θα ήθελα δε, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κύριο Φώτη Κωστούλα για την ανιδιοτελή αγάπη με την οποία έχει αγκαλιάσει όλα τα παιδιά του Παναιτωλικού και ολόκληρη την πόλη του Αγρινίου, αλλά και τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για την αδιαμφισβήτητα τεράστια προσφορά του. Φεύγω ως φίλος, με το βάρος της δύσκολης αυτής απόφασης και με την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Ήταν τιμή μου κύριοι! Ζήτω ο Παναιτωλικός!”