Ο Φράνκο Μάζουρεκ που δεν υπολογίζονταν από τον Παναιτωλικό τον τελευταίο καιρό, όπως και ο 23χρονος Αλέξανδρος Παρράς, αποτελούν ήδη παρελθόν από τους “κυανοκίτρινους”.

 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Φράνκο Μάζουρεκ υπέγραψε στην ΑΕ Λεμεσού (φωτο), ενώ για τον Αλέξανδρο Παρρά, είναι σχεδόν δεδομένη η ένταξή του στην ΑΕΚ.

 

 

Ο Αιτωλοακαρνάνας αριστερός ακραίος αμυντικός έγραψε σχετκά στα social media, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τους ανθρώπους της ΠΑΕ: «Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου. Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες. Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ!».