Ο Παναιτωλικός έσωσε... την παρτίδα της παραμονής στην Super League κι αυτό άλλαξε άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση του προπονητή, οπότε σήμερα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο.

 

Στα τέλη Ιουνίου τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά εκατέρωθεν. Η ΠΑΕ ένιωθε την απειλή του υποβιβασμού πολύ έντονη και μόνο άμοιρο ευθυνών δεν θεωρούσε τον προπονητή, “μήνυμα” που είχε φροντίσει να του δώσει. Ο Σερραίος τεχνικός από την πλευρά του όφειλε να φροντίσει για την επόμενη μέρα και είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το θέμα της συνεργασίας αυτής “πάγωσε”, λόγω των παρασκηνιακών διαστάσεων που θέλησαν να δώσουν διάφορα ΜΜΕ. Έτσι ο Απόλλωνας έμεινε (προσωρινά όπως αποδείχθηκε) με τον Τεννέ, αφού πέραν της υπόθεσης Χάβου και ο Δέλλας δεν ήταν θετικός και ο Παναιτωλικός δεν είχε πλέον λόγο να απομακρύνει τον συνεργάσιμο Χάβο.

Πάντως, παρά την ανανέωσή της, η συνεργασία δεν είναι στιβαρή και πιθανότατα θα αποδειχθεί εύθραυστη νωρίς.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσία του Παναιτωλικού θα συνεχίσει να κρατάει ο Μάκης Χάβος. Μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης Χάβος είναι ο μακροβιότερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί η ομάδα μας σε έξι διαφορετικές σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα των Play-out, το Σάββατο με τον Βόλο, θα συμπληρώσει 170 παρουσίες σε επίσημους αγώνες στον πάγκο του Παναιτωλικού.