Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Κωνσταντόπουλου, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό. Αγωνίζονταν στην Κ19 και συμμετυείχε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Ο πατέρας του ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό και αποτελεί σημαντική διαφορά το γεγονός οτι είχε μεταπηδήσει στους “κυανόκίτρινους” από τον Ακράτητο Δάφνης, της Ναυπάκτου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το 2007 ο Κώστας Κωνσταντόπουλος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και περνάει στην ιστορία του Παναιτωλικού ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος σε 421 επίσημους αγώνες.

 

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον τιμάει τον Μάιο του 2007 στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του, τον οποίο παρακολουθεί και ο γιος του Απόστολος (φωτο αριστερά), γεννημένος στις 2.8.2002.

 

Τον επόμενο χρόνο ο μικρός εντάσσεται στην Ακαδημία του Παναιτωλικού και ανεβαίνει όλη την κλίμακα των ηλικιακών ομάδων. Εφέτος αγωνίστηκε στην Κ19, ενώ συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Παράλληλα αγωνίζεται στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

 

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό. Η ιστορία συνεχίζεται…