Η νέα μεταγραφική προσθήκη του Παναιτωλικού ακούει στο όνομα Μιμίτο (Atair Mimito Rocha) που υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης για ένα χρόνο. Παράλληλα αναμένεται η άφιξη του Ρομάν και υπάρχει ενδιαφέρον για την δύσκολη περίπτωση του Τζιόλη.

 

Ο Μιμίτο, που γεννήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζονταν στην δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, είναι ανασταλτικός μέσος και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι να είμαι 100% επαγγελματίας για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της».

 

Δεδομένη θα πρέπει να λογίζεται και η απόκτηση του Χουάν Ανχελ Ρομάν, 26χρονου αριστεροπόδαρου ακραίου μεσοεπιθταικού, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζονταν στην πολωνική Μιέντζ Λέγκνικα

Παρελθόν αποτελεί από την Αλ Φεΐχά ο Αλέξανδρος Τζιόλης και αρκετές ομάδες της Super League επιδιώκουν να τον... επαναπατρίσουν. Ανάμεσά τους και ο Παναιτωλικός που για να πετύχει το στόχο του θα πρέπει να προσφέρει και το ανάλογο ποσό για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

 

 

 

 

Φωτο: panetolikos.gr