Τόσο ο Μάκης Χάβος, όσο και ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξαν δεκαεννέα ποδοσφαιστές για την αποστολή του Παναιτωλικού και του Ατρομήτου αντίστοιχα, για το μεταξύ τους ματς στο Αγρίνιο.

Για τους «κυανοκίτρινους» απουσιάζει  ο Γιώργος Μύγας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και στην  αποστολή βρίσκονται οι  Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.

Χωρίς  Πλατέλλα, Τσατσόπουλο, Κίναλη, Μανδά, Ζησόπουλο,  Πολύντορο οι φιλοξενούμενοι που έχουν στην αποστολή τους Μίρκοβιτς, Θεοδωράκη, Καρασαλίδη, Χατζηϊσαία, Μάντσον, Γιαννούλη, Ούμπιντες, Κυριακίδη, Κιβρακίδη, Μενσά, Βασιλακάκη, Βασιλείου, Μανούσο, Ντάουντα, Μπαστακό, Νάτσο, Ρισβάνη, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.

 

Υπεθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Χρήστος Μπαλτάς του συνδέσμου Αχαΐας και ο Άγγελος Πήττας του συνδέσμου Ηλείας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Δάλλας του συνδέσμου Ηπείρου.

 


Φωτο: panetolikos.gr