Δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 17 του  χρόνια και θεωρείται ένα παιδί που μπορεί να διαγράψει μεγάλη πορεία στο ποδόσφαιρο. Αυτή η εκτίμηση  δεν αφορά  μόνο έναν στενό κύκλο, μα και την κορυφαία ομάδα της χώρας. Ο Κώστας Ευθυμίου από τον Όμηρο Νεοχωρίου έχει βρεθεί πλέον στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίο είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του, ο Αποστόλης, για μια  διετία μετά το 1986.

 

Ωστόσο ο νεαρός είχε την επιλογή, όπως καταγράφηκε σε έγκυρα  ρεπορτάζ πριν λίγο καιρό, να υπογράψει  στον Ολυμπιακό,  σε αντίστοιχο τμήμα. Και δεν ήταν η μόνη ομάδα του κέντρου που ενδιαφέρθηκε για τον Κώστα. Την «μάχη»  κέρδισε ο Παναιτωλκικός, αφενός λόγω του έντονου συναισθήματος της οικογένειας για τους «κυανοκίτρινους», αφετέρου λόγω της  υποδειγματικής οργάνωσης και της προοπτικής που δίνει η ομάδα του Αγρινίου.

 

Ο Κώστας Ευθυμίου αγωνίστηκε βασικότατος στον Όμηρο την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα έξι γκολ σε ένα πρωτάθλημα Ανδρών, αυτό της Α΄Κατηγορίας! Οι προπονητές που τον γνωρίζουν ποδοσφαιρικά «μιλούν» για ένα αυθεντικό ταλέντο, μεσοεπιθετικό, με σπάνια διαχείριση της μπάλας, με Ευρωπαϊκό στιλ και καλά κτυπήματα της μπάλας ακόμη και μεγάλης απόστασης.

 

Η ευκαιρία και η πρόκληση βρίσκονται εμπρός του!!!  

 

 


 

Φωτο: sportsthea