Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενώ  Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος.

 

 Η ανακοίνωση για τον  Χαντάκια αναφέρει ακόμα: Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη SuperLeague, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων. Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Όσο για τον  Παπουτσογιαννόπουλο αναφέρεται πως  εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος αναζητώντας ομάδα στην οποία θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και η επιθυμία του έγινε δεκτή. Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει: Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2013 να κάνει το βήμα από τα Τμήματα Υποδομής στην επαγγελματική ομάδα, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Διάφορες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό καταγράφοντας τελικά 28 συμμετοχές στη Super League. Στα 23 χρόνια του και με το ταλέντο που διαθέτει, μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και είμαστε βέβαιοι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

 

Στο μεταξύ η Λαμία  ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κουτρομάνου. Ο 30χρονος δεξιός μπακ αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναιτωλικό και υπέγραψε στους «νεοφώτιστους», ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και με τη φανέλα της ΑΕΚ.

 Φωτο: panetolikos.gr