Τελικά επιβεβαιώθηκε η χθεσινή πληροφορία ότι ο Λουίτζι Τσέναμο θα επέστρεφε στον Παναιτωλικό και προφανώς αποτελεί έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα, ο οποίος στα 37 του προορίζεται ως αναπληρωματικός του Κυριακίδη. Παράλληλα προστίθεται σε μία ακόμα κίνηση της ΠΑΕ (προηγήθηκαν μεταξύ πολλών άλλων η επιστροφή Χάβου, η συμμετοχή διαφόρων νέων προσώπων στην ΠΑΕ, η μείωση των τιμών στα Διαρκείας) μήπως αναθερμάνει το ενδιαφέρον και μειώσει την αδιαφορία των φιλάθλων ώστε να πετύχει την επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο και κυρίως στο πλάι της ομάδας.

 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Τσέναμο

Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: «Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός».

 Φωτο από panetolikos.gr