Ντεζαβού… στον πάγκο του Παναιτωλικού τέσσερα χρόνια μετά, αφού τέτοια ακριβώς εποχή το 2013 ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία για να «συμμαζέψει» την ομάδα η οποία παρά τις φιλοδοξίες της παρέπεε στην Β΄Εθνική. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα, καθώς ο Σερραίος τεχνικός θα διαδεχθεί τον Γιάννη Ματζουράκη κι ενώ οι κυανοκίτρινοι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

 Η πίεση του φίλαθλου κόσμου, ακόμα και της μερίδας που δεν πηγαίνει πλέον τακτικά στο γήπεδο, ήταν το βαρόμετρο για την απόφαση της ΠΑΕ. Με τον τρόπο αυτό προσλαμβάνει έναν δοκιμασμένο προπονητή κι επιχειρεί να αναστρέψει το εναντίον της κλίμα, σε συνδυασμό πάντα με την ανακοίνωση του Κωστούλα ότι σκοπεύει να αποτραβηχθεί σταδιακά.  

 

Λίγο  λιγότερο από δύο χρόνια έμεινε  ο Μάκης Χάβος μακριά από τον Παναιτωλικό, καθώς 48χρονος τεχνικός ουσιαστικά απομακρύνθηκε με το τέλος της σεζόν 2014-2015 για να τον διαδεχθεί ο Πόντες. Πάντως, ως γνωστόν, ο Χάβος θήτευσε κι ως βοηθός προπονητή την σεζόν 2006-2007 επί Γεωργαμλή.

 

Η συμφωνία θα  επέλθει και τυπικά το πρωί της Πέμπτης με την άφιξη του Χάβου στο Αγρίνιο  και την τελική κουβέντα με τον  Κωστούλα.