Ανακοινώθηκαν οι αποστολές   του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι της Κυριακής (15/01, 17:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".  Χωρίς το νέο μεταγραφικό απόκτημα,  Ντιέγκο Λόπες,  ο Παναιτωλικός καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος κρίθηκε ανέτοιμος και με τον Καμαβουάκα  που επέστρεψε στην διάθεση του  Ματζουράκη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό , με μοναδική απουσία τον  Σεντρίκ Γκοντό που παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις  δεν κρίθηκε έτοιμος.

 

Η αποστολή του Παναιτωλικού  απαρτίζεται από 19 παίκτες: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Ροντρίγκες, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Μαλής.

 

 

Η  αποστολή του Αστέρα είναι: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Ντούντου, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος,  Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης, Μανιάς.