Παρελθόν για τον Παναιτωλικό ο Φερέιρα, ο οποίος αποκτήθηκε  ένα χρόνο πριν έχοντας μικρή αγωνιστική συμβολή, αποδεσμέυτηκε κι ο Λεντέσμα που ήλθε στο Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας, στον αντίποδα,  αναζητούν πρωτίστως έναν κεντρικό χαφ με ικανότητες επιτελικού κι ο Λεάντρο Σάλες Λεοζίνιο του Ηρακλή βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «κυανοκίτρινη» λίστα. Αλλά όχι ως πρώτη επιλογή…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Θεσσαλονίκη η επαφή της ΠΑΕ με την πλευρά του Λεοζίνιο έχει γίνει και αμφότερες οι πλευρές βρίσκονται σε αναμονή,   η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. 

 

Το σκάουτινγκ προσβλέπει για μια ακόμα φορά στο εξωτερικό, όμως το γεγονός ότι ο 31χρονος Βραζιλιάνος γνωρίζει το εγχώριο πρωτάθλημα στάθηκε  αιτία να εξεταστεί πιο σοβαρά η περίπτωσή του. Ο δε Γιάννης Ματζουράκης γνωρίζοντάς τον από την Καλλονή έδωσε και την δική του συγκατάθεση, πάντα σε συνδυασμό με  την περίπτωση να μην βρεθεί καλύτερη επιλογή εκτός (ή και εντός) Ελλάδος. Άλλωστε  ο Λεοζίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο στον  «Γηραιό» όσο κι αν αναμένεται να αποχωρήσει, έστω κάνοντας προσφυγή. Μάλιστα το ενδεχόμενο αργοπορημένης αποδέσμευσής του είναι ικανό να σταθεί τροχοπέδη, καθότι ο ποδοσφαιριστής εξετάζεται  ως βραχυπρόθεσμη (κυρίως) λύση στην μεσαία  γραμμή.