Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα το βράδυ (ώρα 19:30) ο Παναιτωλικός κι αν καταφέρει να φτάσει τη νίκη θα βρεθεί πάλι στα ψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας, ξεπερνώντας παράλληλα  τον  σημερινό αντίπαλο.  

Ο Γιάννης Ματζουράκης συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή των ποδοσφαιριστών και τον Φαμπιάν Μουνιός που θεωρείται πλέον έτοιμος να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του. την αποστολή αποτελούν οι ποδοσφαιριστές  Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Αποκλείστηκαν  ο τραυματίας Παπάζογλου, ο Μύγας που  δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος  δεν έχει μπει σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων.

 

Ο ΠΑΣ  θα στερηθεί  τον  Λίλα και τον  Ακόστα,  που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όπως  και ο  Φερφελής με τον  Νικολιά. Στην αποστολή επιστρέφει ο Βιδάλ και συνολικά ο  Πετράκης έχει επιλέξει τους εξής παίκτες:  Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γιάκος, Ζάιρος, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Δώνης, Βιδάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.