Με το «βλέμμα» στραμμένο στο ματς της Λιβαδειάς ο Γιάννης Ματζουράκης δούλεψε τακτική και έγινε δίτερμα στην προπόνηση της Τετάρτης,  για  τους παίκτες του Παναιτωλικού.  

Απουσίασαν  ο Μύγας, ο Παπάζογλου  που έκανε  θεραπεία κι ο Παπουτσογιαννόπουλος  ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 9.30 το πρωί.

 

Μεμονωμένη μετακίνηση

Η Αστυνομία επέτρεψε μεμονωμένη μετακίνηση για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού που θέλουν να βρεθούν  στη Λιβαδειά  και θα ανοίξει η Θύρα 4 του γηπέδου γι’ αυτούς.  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης τάξης του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Όμως, θα διατεθεί η Θύρα 4 του γηπέδου για τυχόν φιλάθλους του Παναιτωλικού που θα προσέλθουν μεμονωμένα και η γηπεδούχος ΠΑΕ θα διαθέσει 806 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη Θύρα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά, ενώ για την έκδοσή τους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου που θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο».

 

Ετοιμασίες για το στέγαστρο

Για  την επόμενη εβδομάδα  σχεδιάζεται ν’ αρχίσουν οι εργασίες της τοποθέτησης  στέγαστρου στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού. Υπολογίζεται ότι σε ένα μήνα θα έχει τοποθετηθεί, κι όπως από καιρό είχε γίνει γνωστό οι εντός έδρας αγώνες θα διεξάγονται κανονικά αυτό το διάστημα.

 
 

Φωτο: panetolikos.gr