Ανακοινώθηκε η αποστολή

 

Ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την  Κέρκυρα, στον οποίο ο Παναιτωλικός καλείται να κάνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη.  

Με απόλυτα ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή στα μέχρι τώρα παιγνίδια οι κυανοκίτρινοι έχουν παίξει μόνο μια φορά στην έδρα τους και οι «Φαίακες» αποτελούν αντίπαλο που επιτρέπει βλέψεις για… τρίποντο. Εξάλλου  συγκαταλέγεται στις ομάδες τις οποίες ο Παναιτωλικός ευελπιστεί  ξεπεράσει στο φετινό πρωτάθλημα και σε κάθε περίπτωση οι εξεζητημένες βλέψεις της ομάδας του Αγρινίου «απαιτούν» νίκες σε τέτοιες αναμετρήσεις.

 

 

Μετά την  πρωινή προπόνηση ανακοινώθηκαν  οι 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής και είναι: Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Κριστιάνο.Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης,  Παπάζογλου, Μύγας και Κουτρομάνος έμειναν φυσιολογικά εκτός λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

Για την   Κέρκυρα ο  αρχηγός Τάσος Βενέτης είναι τραυματίας κι επίσης ο  δεξιός ακραίος αμυντικός Ματιέ Γκόμες, ο επιθετικός Κώστας Γεωργακόπουλος κι έμεινε εκτός αποστολής ο  Ντουαλά που επέστρεψε χθες από την Εθνική του ομάδα.  Οι παίκτες που επέλεξε  ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι οι Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Χιντζίδης, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ, Αντιλέχου, Νίκιτς, Ζορμπάς, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Τουράμ και Παμλίδης.