Στο «δρόμο» του Εργοτέλη που προσέφυγε κατά του Πανιωνίου κινείται πλέον και ο Παναιτωλικός, αφού κατέθεσε προσφυγή κατά της Κέρκυρας. Άλλωστε οι κυανοκίτρινοι το είχαν προαναγγείλει ότι έχουν στοιχεία εναντίον κάποιας ομάδας.

 

Ο Παναιτωλικός ισχυρίζεται ότι η ομάδα των «Φαιάκων» μπόρεσε να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο καταθέτοντας πλαστά στοιχεία στην ΕΠΟ, όσον αφορά τη μη ύπαρξη οφειλών σε ποδοσφαιριστές. Σε εκείνη την μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Γιώργος Παρασκευαίδης και Ion Erice. Η προσφυγή ορίστηκε να εκδικαστεί την Τετάρτη (13 Ιουνίου) μαζί με εκείνη του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου, αλλά οι πιθανότητες λένε πως θα αναβληθούν και οι δύο έως το ξεκαθάρισμα των άλλων θεμάτων της Super League (αδειοδοτήσεις, αύξηση ομάδων).

 

Σημειωτέον ότι η μάδα του Αγρινίου «ψάχνονταν» για τέτοιες υποθέσεις από τη στιγμή που το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της για τις αδειοδοτήσεις. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήξεραν, ωστόσο, ότι ήταν δύσκολο και μόνο ύστερα από υπόδειξη κάποιου γνώστη ατασθαλίας άλλης ομάδος θα ήξεραν που να ψάξουν για να την αποκαλύψουν.