Η αποχώρηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου από το Αγρίνιο ξεκινά ένα νέο κύκλο ζυμώσεων όσον αφορά το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας από τη Φωκίδα πρέπει να μετρήσει τα δεδομένα με τον αδελφό του Μιχάλη και αφορούν βασικά το οικονομικό θέμα. Ωστόσο έχει μπει για τα καλά στη διαδικασία να πάρει τον Παναιτωλικό και δείχνει «ζεστός», εφόσον όλα πάνε καλά.

 

Ο κ. Παπαϊωάννου δεν έχει εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σίγουρα πήρε μια «γεύση» από τα λεγόμενα του Φώτη Κωστούλα. Παράλληλα όμως – και είναι το σημαντικότερο – ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού αξίωσε κάποιο ποσό για να του μεταβιβάσει τις μετοχές και την ιδιοκτησία της ομάδας. Προς το παρόν το SportAit.gr δεν έχει πληροφορηθεί τις οικονομικές αξιώσεις του κ. Κωστούλα, αλλά τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) θα υπάρχει μια εικόνα και γι’ αυτό. Απόλυτα φυσικό, να βρίσκονται πολλά πράγματα σε συνάρτηση με την Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Παναιτωλικός. Εντός των ημερών αναμένονται οι αποφάσεις και σ’ αυτό το εξέχον ζήτημα, με τις προθέσεις των αρμοδίων (Super League, ΕΠΟ) να μην είναι ανιχνεύσιμες και τις εκτιμήσεις να συνεχίζουν να διίστανται.

Από το περιβάλλον του Πανουργιά Παπαϊωάννου βγαίνει η πληροφορία πως τον ικανοποίησε η οργάνωση που βρήκε στην ΠΑΕ εκφράζοντας αισιοδοξία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα μέσα στη εβδομάδα θα επισκεφθεί ξανά το Αγρίνιο, προκειμένου να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους σε συνεργασία με τους νομικούς του.

Όσον αφορά το Emileon πιθανότερη εξέλιξη είναι η ενοικίαση γηπέδων για τις προπονήσεις, αν ο νέος επενδυτής πάρει τελικά την ομάδα. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο κ. Παπαϊωάννου έχει παλιά γνωριμία, από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, με τον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Ελαιοφύτου, Κώστα Καπελάκη.