Χωρίς το βάρος της αναπλήρωσης του διοικητικού κενού στη ΠΑΕ πορεύεται πιθανότατα ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, αλλά είναι η περίοδος που πρέπει να εκλεγεί νέο Δ.Σ. Ως ημέρα εκλογών ορίστηκε η Τετάρτη 27 Ιουνίου. Αιτήσεις υποψηφίων κατατίθενται αυτοπροσώπως και εγγράφως έως και τη Δευτέρα 25/06/2012, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικώς έως τις 30 Ιουνίου. Από τον Ερασιτέχνη εκδόθηκε σχετική αναλυτική ανακοίνωση:

 

«Κυρίες και κύριοι,
Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ., κατόπιν αποφάσεως που καταχωρήθηκε στην υπ αρίθμ. 175/2012 πράξη του, σας καλεί σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα ΜΟΡΦΕΣ του ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Με τα παρακάτω
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως
Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναγνώριση και έγκριση τμημάτων
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη 9/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3/μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 4/07/2012 με τα ίδια ακριβώς θέματα, στον ίδιο τόπο και χώρο και χωρίς άλλη ειδοποίηση.
Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρoς
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣΦΩΤΗΣ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

1.Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη έως 30/06/2012
2.Την ημέρα των εκλογών δύναται να τακτοποιούνται οικονομικές υποχρεώσεις μελών.
3.Αιτήσεις υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο κατατίθενται αυτοπροσώπως και εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου έως και τη Δευτέρα 25/06/2012.
4.Αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, ΔΕΝ γίνονται δεκτές».