Φαίνεται να πλησιάζει η ώρα που ο Φώτης Κωστούλας θα ανακαλέσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αφού ενδείξεις του τριημέρου που πέρασε και ορισμένες άλλες πληροφορίες οδηγούν σε τέτοια συμπεράσματα. Παράλληλα ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, ετοιμάζει κίνηση πίεσης προς τη Super League, στην οποία θέλει συμμάχους τους Παναιτωλικό και Εργοτέλη.

 

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει και μόνον αυτός γνωρίζει τις «δεύτερες» σκέψεις του, όμως οι χειρισμοί του στο θέμα της διαδοχής και σχετικές πληροφορίες που δεν είδαν το «φως» της δημοσιότητας παραπέμπουν σε διαφορετικές εξελίξεις. Διαρροές από μέλη της ΠΑΕ προς δημοσιογράφους, μόνο ως προετοιμασία για παραμονή του Κωστούλα μπορούν να ερμηνευτούν. Να υπενθυμιστεί εδώ ότι το SportAit.gr ποτέ δεν θεώρησε δεδομένη την αποχώρηση Κωστούλα – ακριβώς από το όλο κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Επιπροσθέτως, τις τελευταίες μέρες φτάνουν πληροφορίες πως παίκτες που φέρονται να αποχώρησαν, έχουν διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουν στον Παναιτωλικό. Ο Φερνάντεζ και ο Τσενάμο είναι δύο από αυτούς, ενώ κάτι παρόμοιο προκύπτει και για τον Μητρόπουλο από καιρό. Οι επόμενες μέρες θα ξεδιαλύνουν περισσότερο την κατάσταση, με την παραμονή του Φώτη Κωστούλα να γίνεται το επικρατέστερο σενάριο.

 

Αποφασισμένος ο Σάμιος

Ο πρόεδρος των «Μαυραετών» διέρρευσε στο περιβάλλον του ότι σκοπεύει να έρθει σε συνεννόηση με τους Κωστούλα και Παπουτσάκη, με την πρόταση να τραβήξουν το θέμα των αδειοδοτήσεων, παίρνοντας το ρίσκο να καταφύγουν ομού στα πολιτικά δικαστήρια. Κάτι τέτοιο θα σημάνει την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Super League, με δυσμενείς συνέπειες για τις ομάδες της, σε μια εκ των προτέρων δύσκολη οικονομικά σεζόν. Ο Σάμιος φέρεται να υποστηρίζει ότι αφού το έκανε πέρσι ο ΟΦΗ έχοντας άδικο, πρέπει να το κάνουν και οι Δόξα, Παναιτωλικός και Εργοτέλης που έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Ο πρόεδρος της Δραμινής ομάδας εκτιμά πως ειδικά όσα γίνονται με Πανιώνιο, Κέρκυρα και ΟΦΗ, αποτελούν πλήγμα για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου.