Η διοικητική λύση δεν φαίνεται να βρίσκεται στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, οπότε η λύση του Πρωτοδικείου γίνεται η πιο πιθανή. Από τον Ερασιτέχνη εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, αφού δεν βρέθηκε ο άνθρωπος (ή οι άνθρωποι) για να δοθεί άλλη λύση.

Πάντως το SportAit.gr είχε προαναγγέλλει ότι η επιλογή του Πρωτοδικείου (http://www.sportait.gr/panaitolikos/item/330-prwtodikeio.html) έδειχνε η πιο βολική στην παρούσα φάση. Κατά τα άλλα, επιβάλλεται μια πληρέστερη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, για τους λόγους που οδηγούν σ’ αυτή την επιλογή και κυρίως για τους λόγους που δεν προχωρά η προσπάθειά τους, αφού είχαν πει (έστω και ανεπίσημα), ότι υπήρχαν πρόσωπα με διάθεση να συμβάλλουν. Επίσης μένει να γνωστοποιηθεί με ποιο τρόπο οι δύο πλευρές θα διευκολύνουν τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αναμειχθεί στα διοικητικά του Παναιτωλικού, ή και να πάρει την ΠΑΕ.

 

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Μετά την συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Αγρινίου στις 25/5/12 μεταξύ της παραιτηθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ο μεγαλομέτοχος κος Φώτης Κωστούλας προέτρεψε τον Ερασιτέχνη να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον σχηματισμό νέας διοίκησης της ΠΑΕ.
Ο Ερασιτέχνης είχε σειρά επαφών με φορείς της πόλης αλλά και Αγρινιώτες επιχειρηματίες προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και ουσιαστικά στελεχώνοντας τη νέα διοίκηση.
Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν είχε ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Κωστούλας Φώτης πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα. Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός συνεχίζει τις προσπάθειές του.
Σε περίπτωση που σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η προσφυγή στο πρωτοδικείο θα είναι αναπόφευκτη.»