Την ώρα που οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη κάνουν τις δικές τους προσπάθειες για την επόμενη μέρα του Παναιτωλικού, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την ανάληψη του Συλλόγου, από συγκεκριμένους ανθρώπους. Πρόκειται για δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι εξετάζουν από κοινού τα δεδομένα και τις εξελίξεις.

Τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια ενδιαφέρονται σοβαρά και όχι φιλολογικά, βρίσκονται μάλιστα σε «ανοιχτή γραμμή» με άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και τον Παναιτωλικό και είναι επώνυμος στο χώρο. Ο ένας εκ των δύο είχε ενδιαφερθεί και στον παρελθόν για την ομάδα του Αγρινίου, πολύ πριν την έλευση Κωστούλα, όμως τότε δεν πήρε σαφή εικόνα για τα οικονομικά της ομάδας και έκανε πίσω. «Κλειδί» στην από κοινού δράση των δύο επιχειρηματιών, είναι το πρόσωπο που έχει μεγάλη γνώση στο ποδόσφαιρο, διότι αυτός τους έφερε σε επαφή. Πάντως τα οικονομικά τους μεγέθη είναι σε επίπεδο που θα μπορούσε και ο καθένας για λογαριασμό του να ηγηθεί διοικητικού σχήματος ΠΑΕ.

Πιθανόν κάτι έχει φτάσει στα αυτιά ανθρώπων του Παναιτωλικού, διότι άτομα από το περιβάλλον της ομάδας έχουν κάνει ήδη τηλέφωνα προς την ενδιαφερόμενη πλευρά. Πάντως για να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις – που είναι και δικό τους ζητούμενο – πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να διαπιστώσουν στην πράξη ότι παραχωρείται ο Παναιτωλικός, να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς και οι όποιες απαιτήσεις.

Απαίτηση της ενδιαφερόμενης πλευρά είναι να μην διαρρεύσουν τα ονόματά τους – σ’ αυτή τη χρονική στιγμή – καθώς δεν αποσκοπούν στην προσωπική προβολή, αλλά την ευόδωση του σκοπού τους.