Το μεγαλύτερο οικονομικά εναπομείναν συμβόλαιο παίκτη του Παναιτωλικού «λύθηκε» και αφορά τον Μπλάζιτς. Ταυτόχρονα πολλοί συνάδελφοί του περιμένουν τις αποφάσεις της ΠΑΕ, για το τί «μέλλει γενέσθαι».

Ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας ήταν σαφώς από τις δύσκολες περιπτώσεις, αφού πέραν του μεγάλου συμβολαίου (περίπου στις 150.000 ετησίως) είχε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Οπότε έπρεπε να βρεθεί η λύση και για τα δεδουλευμένα που απέμειναν να εισπράξει και να μην απαιτήσει αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας. Πάντως το δεύτερο μπορεί να διευθετήθηκε λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή να παίξει στη Football League, ενώ ο Παναιτωλικός δεν αξίωσε τίποτα από την μεριά του, όπως κάποιο ποσό για πώληση του Μπλάζιτς.

Απομένουν κι άλλοι παίκτες που είναι μετέωροι, αρχής γενομένης από τον Παλαιολόγο που δεν τα έχει βρει στο ποσό που θα πάρει για τα δεδουλευμένα και περιμένει απάντηση έως την Τρίτη. Σε παρόμοια φάση βρίσκεται και ο Σιόντης.

Γκόλιας και Μπαμπανιώτης που έχουν συμβόλαιο πολύ πιθανό να μην το διακόψουν αυτές τις μέρες, ίσως και να συνεχίσουν. Το ίδιο και με περισσότερες πιθανότητες ισχύει και για τον Κουτρομάνο. Όσο για το Μητρόπουλο και το Μουμίν περιμένουν τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου, με τον πρώτο να έχει πει ότι δεν θέλει να μείνει στη Football League αν αποχωρήσει ο Κωστούλας.