Ύστερα από πολύ καιρό η ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. απευθύνεται στο κόσμο του Παναιτωλικού και ταυτόχρονα στο πρόεδρό του με ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Αρκετά εύστοχες τοποθετήσεις, αλλά με ένα ερωτηματικό: Γιατί η ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. έβαλε πάνω απ’ το καλό της ομάδας την (όντως) στοχοποίησή της από την ΠΑΕ και δεν έκανε τα δέοντα τόσο καιρό χωρίς να υπολογίσει την όποια φθορά; Έστω και αργά πάντως εκφράστηκαν οι άνθρωποι της Λέσχης, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνεχίζει τη δράση της.

Η ανακοίνωση

Η ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά που τελείωσε, διάλεξε την οδό της σιωπής. Έτσι λοιπόν συνειδητά απείχε και από το site και από οποιαδήποτε ανακοίνωση, αφού διαπιστώσαμε ότι από την πλευρά μελών της Διοίκησης το καθετί ήταν αιτία στοχοποίησης της Λέσχης και αφήσαμε Διοίκηση και Ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν στο έργο τους και μόνο.
Η χρονιά πέρασε, η ευκαιρία χάθηκε, λάθη έγιναν, ανακοινώσεις γράφηκαν, ειδήσεις βγήκαν.

Αρκετές φορές γράψαμε και ευχαριστήσαμε σα Λέσχη τον πρόεδρο για την προσφορά του στον κόσμο του Παναιτωλικού όσον αφορά το γήπεδο και τα έργα του που έγιναν σ΄ αυτό. Σίγουρα όμως μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι μόνο τα κατασκευαστικά έργα υποδομής, οι εγκαταστάσεις αλλά είναι και το ποδοσφαιρικό τμήμα και νομίζουμε ότι η ζυγαριά εδώ δεν τα ζύγισε 50-50. Το ότι η ομάδα μας έδειξε αδυναμίες –αστοχίες –παραλείψεις και λάθη ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό, λόγω της έλλειψης εμπειρίας από τα μεγάλα σαλόνια της Super Leαgue, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπήρχε χρόνος διορθωτικών κινήσεων.

Ερχόμενοι στο σήμερα και ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, δημιουργούνται μετά λύπης μας οι εξής απορίες: κ. Πρόεδρε ποια ήταν τα όνειρά σας αναλαμβάνοντας την ομάδα του Παναιτωλικού; Ο τρόπος φυγής σας από το τιμόνι της ομάδας μας είναι μέσα στο πνεύμα του αθλητικού – κοινωνικού και ποδοσφαιρικού σας πολιτισμού που προσπαθήσατε όλα αυτά τα χρόνια να μας αλλάξετε ερχόμενος από μία άλλη νοοτροπία μιας προηγμένης Ευρωπαϊκής χώρας; Το ότι κάποιοι σας απογοήτευσαν, δεν εκφράζουν το σύνολο του αγνού κόσμου του Παναιτωλικού που σας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας σας στην ομάδα μας.
Η Λέσχη ελεύθερα εκφράζοντας τη γνώμη της, με σεβασμό στα μέλη της και στους φιλάθλους που στηρίζουν αυτή την ανιδιοτελή (άδολη) αγάπη για την ομάδα μας, ΚΑΛΕΙ στη δύσκολη και κρίσιμη αυτή στιγμή, όλο το φίλαθλο κοινό που στηρίζει αυτή την ομάδα σε Παναιτωλική Συστράτευση.