Τι σκέφτεται ακριβώς ο Φώτης Κωστούλας; Αυτό είναι το ερώτημα μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Παναιτωλικού και μάλιστα δύο φορές σε λίγες ώρες.

Χθες (Τρίτη) έλεγε μονολεκτικά σε τοπικό δημοσιογράφο πως πουλάει την ΠΑΕ σε όποιον ενδιαφέρεται και το ανέφερε σε συνδυασμό με την έκφραση δυσαρέσκειας για την ανακοίνωση της «Θύρα 6». Δεν ήταν η πρώτη φορά που το λέει, αφού ,και πέρσι λίγες μέρες μετά την άνοδο δήλωνε ότι σκέφτεται να δρομολογήσει την αποχώρησή του. Σε δηλώσεις που δημοσιεύονται σήμερα σε αθλητική εφημερίδα, μιλά για απόφασή του να αποσυρθεί από τον Παναιτωλικό άμεσα, όμως αφήνει πολλά «παράθυρα». Είναι φυσικό, αφού ανέκαθεν τόνιζε πως δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστη την ομάδα.

Το ενδεχόμενο να αποτελούν οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα επικοινωνιακή τακτική προς διάφορες κατευθύνσεις, είναι οπωσδήποτε ισχυρό. Αλλά ακόμα κι όταν μετρήσει κανείς τις δηλώσεις του πρόεδρου του Παναιτωλικού ως σαφή τοποθέτηση για τις προθέσεις του, αν τις ενάγει στη σημερινή πραγματικότητα, συμπεραίνει πως η διαδοχή του δεν μπορεί να ευοδωθεί εύκολα. Διότι στη σημερινή κατάσταση, είναι δύσκολο έως απίθανο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο «υγιής» επιχειρηματίας (με τις προδιαγραφές που ζητάει ο Κωστούλας), έστω κι αν μπορούσε να πάρει τσάμπα τον Παναιτωλικό.

Άρα, σε περίπτωση που όντως πάψει να ασχολείται ενεργά με το Σύλλογο, μάλλον δρομολογεί την κατάσταση ώστε να τον αφήσει στα χέρια των σημερινών συνεργατών του και να παρακολουθεί από μακριά. Άλλωστε κάτι τέτοιο έλεγε πριν μερικές εβδομάδες σε ποδοσφαιρικούς κύκλους στην Αθήνα.