Μετά την 3η Αγωνιστική (από τις  έξι συνολικά)  των play offs της Γ΄ΕΠΣΝΑ, οι τέσσερις από τις  έξι ομάδες βρίσκονται δυνατά στην διεκδίκηση των δύο προνομιούχων θέσεων της ανόδου. Ο Α.Ο.Ελαιοφύτου  νίκησε εκτός έδρας με 0-1 τον πρωτοπόρο  Μακρυνειακό (φωτο) και τον πλησίασε στον πόντο, αλλά δεν έγινε το ματς του Άρη Λεπενούς  με τον Αστέρα Παντάνασσας, που μπορεί να φέρει στην  κορυφή και τον Άρη, ή να βάλει στο «κόλπο» και την Παντάνασσα. Κοντά, στους δύο πόντους,  και η Αναγέννηση Μεσολογγίου που πέρασε με 1-3 από την έδρα της Αναγέννησης  Ρίγανης .

Η ομάδα της Ρίγανης προηγήθηκε στο 14΄ με τον Νικολα, αλλά στο 24΄οι  φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι  με τον Ρισβά και εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρής,  ισοφαρίζοντας. Η ομάδα του Μεσολογγίου στο 43΄ πήρε προβάδισμα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σταθή  και στο 72΄ο Σταθής «κλείδωσε» τη νίκη της. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ  (Γραμμένος): Χαραλάμπους Ν. , Κουτρουμάνος Π., Σκεπετάρης, Γραμμένος Ν. (46΄ Παλαιοπάνος), Χαραλάμπους Γ., Nikolla, Παππάς (81΄ Σαμαράς Α.), Κουτρουμάνος Δ, Πρίτσης, Σαμαράς Χ. Χαραλάμπους Κ.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Κουρνέτας ): Κοκόρης, Ρήγας, Μαντέλος (46΄ Καγιάς), Παναγιωτόπουλος, Παπουτσόπουλος (46΄ Καρβέλης), Μακρής, Καλύβας, Σταθής, Μωραΐτης (83΄ Σαρρής), Ρισβάς, Χαμοσφακίδης.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOFFS Γ΄ΕΠΣΝΑ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΥΠΕΡ

ΓΚΟΛ

ΚΑΤΑ

 

1

ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ

13

11

6

ΑΝΟΔΟΣ

2

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ

12

11

5

ΑΝΟΔΟΣ

3

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

11

14

11

 

4

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

10

6

6

 

5

ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

6

11

13

 

6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

4

8

20

 

 

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ και Χ.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, έχουν από έναν αγώνα λιγότερο