Ήταν δεδομένη η παραμονή του Γιάννη Μακρή στην θέση του προπονητή για τον πρωταθλητή του τρίτου Ομίλου της Β΄ΕΠΣΝΑ, Παναμβρακικό Μπούκας. Ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο πριν τη τελική οριστικοποίηση ανάμεσα σε τεχνικό και Διοίκηση και η εκ νέου συμφωνία των δύο πλευρών επήλθε τις προηγούμενες μέρες. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε η παραμονή αρκετών παικτών.

Ο Μακρής έχει την εμπειρία να καθοδηγήσει τους νεοφώτιστους στην μεγάλη Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας και το πλεονέκτημα είναι πως ήδη γνωρίζει την ομάδα. Άλλωστε όταν τη ανέλαβε στις αρχές Νοεμβρίου η πρώτη θέση φάνταζε σχεδόν απίθανη και τελικά ο Παναμβρακικός  στέφθηκε πρωταθλητής.

Μαζί με τον Γιάννη Μακρή συνεχίζει στην ομάδα και ο συνεργάτης του και φίλος Κώστας Σιούνας, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν ως συμπαίκτες τόσο στον Παναιτωλικό, όσο και στην Ζάκυνθο.

Ο Παναμβρακικός διατήρησε στο έμψυχο υλικού του τον έμπειρο χαφ Πάνο Μακρή, τον επίσης πολύ έμπειρο μέσο Δημήτρη Δράκο, τον τερματοφύλακα Ανδρέα Ρόκκο, τον πολύτιμο αμυντικό  Σπύρο Μπεκατώρο και μαζί του τον Β. Στάμο. Επίσης τους  Θ. Παππάς, Μ. Κυρόσιμο, Ζαβιτσάνος, Δ.  Φίλος, Θ. Παπανίκο και  Τσιάκαλο.   

 

 


Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»