Έναν ποδοσφαιριστή που ήταν μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων φαίνεται να ενέταξε στο ρόστερ της η ΑΕ Βάλτου, καθώς βρίσκεται σε… επίκαιρη θέση για να διεκδικήσει άνοδο στην Α΄Κατηγορία.
Στο προφίλ της ομάδας στο facebook, όπου δημοσιεύονται έγκυρες ειδήσεις, αναφέρεται η απόκτηση του Κωνσταντίνου Κακούρη: «Στην ομαδα μας θα αγωνιζεται για το υπολοιπο της σαιζον η "σφεντονα",Nτινος Κακουρης.Τον καλωσοριζουμε στην ομαδα μας και η προσπαθεια συνεχιζεται».
Η καλή σχέση του ποδοσφαιριστή με τον Θόδωρο Βαϊνά από την κοινή τους θητεία στον Κεραυνό Μυρτιάς έφερε αυτή τη συμφωνία, καθώς το ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί από καιρό. Έτσι ο Κακούρης άφησε την Δόξα Καινουρίου και, όπως όλα δείχνουν, μεταπήδησε στην ομάδα του Χαλκιόπουλου.