Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η Αναγέννηση Μεσολογγίου. Πραγματοποιήθηκε  προς τιμήν ενός ανθρώπου ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στο Αιτωλακαρνανικο ποδόσφαιρο τις προηγούμενες δεκαετίες, ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως προπονητής. Του Μίμη Δενδρινού, ο οποίος είχε φορέσει και την φανέλα του Παναιτωλικού.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Αστέρας  Μεσολογγίου και η Αναγέννηση Μεσολογγίου, με αναμετρήσεις παλαιμάχων και των σημερινών ομάδων. Στο ημίχρονο του αγώνα των παλαιμάχων η ομάδα της Αναγέννησης διά του πρόεδρου της, Θεμιστοκλή Μούρκα,  απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Μίμη Δενδρινό, ο οποίος διατέλεσε και προπονητής της. Η ομάδα του Αστέρα του πρόσφερε ανθοδέσμη.

 

Πρώτα έγινε το παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων των δυο ομάδων με  διάρκεια 50 λεπτά, 25΄το κάθε ημίχρονο. Από τις παλιές δόξες νικητές αναδείχθηκαν αυτοί της Αναγέννησης με σκορ 2-0  από γκολ των  Σάχου  και  Δελαπόρτα.  Το  δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των σύγχρονων ποδοσφαιριστών είχε  διάρκεια  60 λεπτών, με 30΄κάθε ημίχρονο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα με σκορ 3-2. Ο Καλύβας άνοιξε το σκορ  για την Αναγέννηση, ο Τσαλίκης ισοφάρισε, ο Καρακώστας στο δεύετρο ημίχρονο διαμόρφωσε το 2-1  για τον  Αστέρα, ο Παπαδάτος ισοφάρισε 2-2 και ο Τσαλίκης στο τελευταίο λεπτό πέτυχε το τρίτο γκολ των νικητών. Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»