Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Παναμβρακικός Μπούκας διοργανώνει το ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΟΛΠΙΑ», το οποίο πλέον είναι αναβαθμισμένο και προσανατολισμένο  ακόμα περισσότερο στην ανάδειξη του τοπικού ποδοσφαίρου στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού πολιτισμού και του αθλητικού ιδεώδους.

Θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου, ενώ  φέτος θα συμμετάσχουν και Παιδικές ομάδες, με τον Παναμβρακικό, τον ΑΟ Ρηγανά, τον Αμφίλοχο και την Ακαδημία Τσάμη. Οι Ανδρικές ομάδες του τουρνουά θα είναι Παναμβρακικός, Παναιτωλικός (Κ20-Κ17), Κεραυνός Μυρτιάς, ΑΕ Μενιδίου, Πανοχθιακός, ΑΟ Ρηγανάς, Ιδομενέας Εμπεσσού, Αναγέννηση Στάνου.

Η πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση (φωτο) αποτελεί «οδηγό» και για την φετινή, σε μια εκδήλωση που κάθε χρόνο οι άνθρωποι του Παναμβρακικού προσπαθούν να την  κάνουν καλύτερη. Στην ανάρτηση σχετικά με τα ΟΛΠΙΑ 2015, στο facebook, αναφέρεται: «Η οικογένεια του Παναμβρακικού Μπούκας σας προσκαλεί  για το καθιερωμένο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό τουρνουά 'ΟΛΠΙΑ' 2015. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Παναμβρακικού και του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν σ' αυτό το γιορτινό τουρνουά ποδοσφαίρου ώστε να βοηθήσετε και εσείς με τη παρουσία σας για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού  αθλητισμού. Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 10 χρόνια του Παναμβρακικού μετά την επανίδρυσή  του 2005-2015 και την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος της σαιζόν 2014-2015».