Ένα προπονητή που ξέρει καλά την ομάδα επέλεξαν οι ιθύνοντες  της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, μετά την συγκρότηση της Διοίκησης, χωρίς αλλαγές ουσιαστικά και με πρόεδρο ξανά το Νίκο Καντερέ. Η ΑΕΚ θα παίξει και  τη νέα σαιζόν  στην  Β΄ Κατηγορία και ο Μπαλτούμας (φωτο) επιλέχθηκε για να την οδηγήσει στην άνοδο.

 Έμπειρος τεχνικός , που ξέρει να αξιοποιεί όλο το έμψυχο υλικό των ομάδων του, εφόσον υπάρχει η στοιχειώδης οργάνωση και προσέλευση των παικτών στις προπονήσεις. Άλλωστε στα προηγούμενα χρόνια υπήρξε ο «ακρογωνιαίος λίθος» στο ξεκίνημα του Απόλλωνα Δοκιμίου  από την Γ΄ΕΠΣΝΑ και πολλοί σημερινοί παίκτες είναι δικά του δημιουργήματα. Πέρσι είχε δουλέψει στον  Αστέρα Αγρινίου.

Στο  Διοικητικό Συμβούλιο πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Καντερές, με αντιπροέδρους τους Νίκο Χούση και Σπύρο Χονδρογιάννη. Ο Διονύσης Δίπλας σταθερά επί σειρά ετών στο Δ.Σ. ορίστηκε Γραμματέας και ταμίας είναι ο Κωνσταντίνος Κατεφίδης. Γενικός Αρχηγός ο παλιός πρόεδρος Παναγιώτης Ξανθόπουλος και μέλη οι Δημήτρης Καραγιώργος, Θωμάς Μολώνης, Βαγγέλης Μακρυγιάννης.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»