Διοικητικό αδιέξοδο στον Ηρακλή Αστακού, που μπορεί να είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Α΄Κατηγορία αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πλέον ιδιαίτερα πιθανό. Οι μέχρι τώρα διοικούντες δεν δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν και οι δύο Γενικές Συνελεύσεις δεν έφεραν καρπούς, εκτός από την δηλωμένη πρόθεση του επιχειρηματία Γιώργου Τσάρκου (στη φωτο με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα).

Τα θέματα της ομάδας την προηγηθείσα σαιζόν «έτρεξαν» τρία άτομα, τα οποία είναι αρνητικά στην προοπτική να συνεχίσουν. Στην πρώτη Γενική Συνέλευση ήταν παρόντα μόλις 11 από τα περίπου 70 μέλη του Ηρακλή και στην δεύτερη έγιναν 17 άτομα. Ωστόσο  κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί και ο πρώην  πρόεδρος της Αναγέννησης Αστακού, Γιώργος Τσάρκος, που τύποις βρίσκονταν στο Διοικητικό Συμβούλιο  είπε στους παρευρισκόμενους ότι θα ήταν κρίμα να μείνει η ομάδα «επί ξύλου κρεμάμενη».

Πληροφορίες από τον Αστακό αναφέρουν πως έχει έλθει σε συνεννόηση με άλλους τρεις ανθρώπους για να αναλάβουν και γίνονται ενέργειες να πεισθεί ένα παλαιότερο μέλος της Διοίκησης που έχει την εμπειρία να «τρέξει» θέματα της ομάδας. Ο Γιώργος Τσάρκος έχει πει σε συνεργάτες του πως βρήκε μερικές χορηγίες, ενώ έκανε την πρόταση να συμμετάσχουν άλλοι επτά άνθρωποι στην Διοίκηση, βάζοντας ο καθένας ένα λογικό χρηματικό ποσό (ίδιο για όλους) κι από την επόμενη σαιζόν να εξετάσουν όλοι εάν θέλουν να συνεχίσουν. Ο ίδιος δραστηριοποιείται σε τουριστικές επιχειρήσεις και με την οικογένεια του διατηρεί τα πολυτελή διαμερίσματα  Giannis Village στον Αστακό.  

Την Κυριακή το απόγευμα (ώρα 19:00) πρόκειται να γίνει νέα Γενική Συνέλευση, στην οποίαν πιθανόν να ληφθούν περισσότερες αποφάσεις.

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»