Συνεδρίασε την Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Καλυβίων για  να κάνει απολογισμό της σαιζόν που ολοκληρώθηκε οδηγώντας την ομάδα στην Α΄Κατηγορία  κι έτσι  να εξεταστούν τα νέα δεδομένα. Αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση της ομάδας να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 8:30 το βράδυ, στα Γραφεία του συλλόγου (στο Κοινοτικό κατάστημα) με θέματα τον ισολογισμό και απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Στα θέματα συζήτησης,  την Δευτέρα, ήταν  η βελτίωση του χλοοτάπητα και των εγκαταστάσεων του γηπέδου και  ζητήθηκε γνωμάτευση γεωπόνου, η οποία στη συνέχεια θα δοθεί ως ολοκληρωμένη πρόταση προς το Δήμο Αγρινίου, για να συνδράμει στην υλοποίηση κάποιων άμεσων παρεμβάσεων.

Ο  μέχρι τώρα πρόεδρος της ομάδας,  Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης (φωτο), δήλωσε ότι, παραιτείται και πιθανόν να υπάρξουν  νέα πρόσωπα στην Διοίκηση. Όπως είπε προέβη σ’ αυτήν τη κίνηση διότι το κόστος με την άνοδο στην Α΄Κατηγορία αυξάνει, καθώς και οι απαιτήσεις στον οργανωτικό τομέα. Έτσι αναμένεται το νέο Δ.Σ. για να «τρέξει» τον προγραμματισμό της επόμενης σαιζόν.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»