Το δεύτερο ματς του Αστέρα Κεφαλοβρύσου με τον Τρίκαρδο Κατοχής στο Νεοχώρι για τα playoutανέδειξε νικητή τον δεύτερο, αλλά οι ηττημένοι «καταγγέλλουν» τόσο τις αποφάσεις του διαιτητή όσο και τον μη ορισμό παρατηρητών  διαιτησίας  και αγώνα…

 

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 Με την παρούσα ανακοίνωση διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία του κυρίου Σπυράτου στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τρίκαρδο Κατοχής. Ο εν λόγω διαιτητής θεωρούμε ότι με τις αποφάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι για τα play-off που δίνει η ομάδα μας, αλλοίωσε το αποτέλεσμα με το σκορ να λήγει υπέρ των γηπεδούχων.

 

Ο "κύριος" Σπυράτος έκανε συνεχόμενα λάθος σφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας και αποκορύφωμα των αποφάσεων το πέναλτι που δεν καταλόγισε στην ομάδα μας και την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Πιστεύουμε ότι σαν σύλλογος ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει, ποτέ δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Τέλος, θεωρούμε ανεπίτρεπτο παιχνίδια που κρίνουν την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς να μην έχει οριστεί ούτε παρατηρητής διαιτησίας αλλά ούτε και παρατηρητής αγώνα με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι "ξέφραγο αμπέλι". Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να είναι εγγυημένο το 50 - 50. Οι αλλοιώσεις των παιχνιδιών, αλλοιώνουν και το πρωτάθλημα και για αυτό μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε τις απαραίτητες εγγυήσεις.

 

Με τιμή

 

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ