Δεν υπήρξε νικητής την 3η και τελευταία Αγωνιστική των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄ΕΠΣΝΑ, καθώς Αμβρακικός Λουτρού και  Αετός Σταμνάς έμειναν στο 0-0  και έτσι θα γίνει νέος αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων την Μεγάλη Τετάρτη, ώστε κάποια να τερματίσει πρώτη  και να έχει σίγουρη την άνοδο, ενώ οι  ηττημένοι θα αναμένουν να υπάρξει κι άλλη θέση στην Α΄Κατηγορία. Ο Αμβρακικός αγωνίζονταν με το «βάρος» του φαβορί και της απώλειας της ανόδου μέσω της πρώτης θέσης και ο Αετός με επίγνωση ότι οι αντίπαλοι υπερτερούσαν σε κάποιους τομείς και οι παίκτες του παρατάχθηκαν «διαβασμένοι» από τον Παστρωμά.

 


ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ       

 0


ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

 0

 

 

 

Αρκετός κόσμος  στο γήπεδο του Δοκιμίου, όπου η ομάδα του Λουτρού θέλησε από την αρχή να εκμεταλλευτεί τον πλουραλισμό της στην επίθεση και την ποιότητα αρκετών παικτών της, οι οποίοι τελικά δεν βρέθηκαν στη μέρα που έπρεπε. Πάντως στο 15΄ σε «σπάσιμο» της μπάλας από τον Μακρυπίδη   ο Παγώνης έστειλε τη μπάλα ψηλά από καλή θέση, «ξοδεύοντας»  πολύ καλή ευκαιρία. Από κεί και μετά ο Αετός είχε έναν Γαντζούδη που έκλεινε όλους του χώρους στο κέντρο, οι χαφ του Αμβρακικού ήταν απείθαρχοι και «φλύαροι», οπότε δημιουργούνταν το… άβατο στην περιοχή του Σαμαρά.  Κι όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Αετού το πίστευαν περισσότερο ότι μπορούν να κρατήσουν το «μηδέν» που ήταν ο πρώτος τους στόχος, οι δε του Αμβρακικού δεν είχαν «καθαρό μυαλό».

Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά έψαχνε την ευκαιρία να χτυπήσει στη κόντρα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα σουτ του Αλέξανδρου Κ. Φούντα στο 42΄, που απέκρουσε ο Στασινός και αυτή του Ηρακλή Στασινού είχε ένα σουτ από τον Μακρυπίδη στο 25΄ κι άλλο ένα του Γώγα στο 39΄.

Δεν άλλαξαν και πολλά στην επανάληψη , ο Αμβρακικός συνέχισε να υπερέχει στην  κατοχή μπάλας και ο Αετός δεν είχε τρόπους να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα Στασινό. Οι πιο καλές (από τις λίγες συνολικά) φάσεις του Λουτρού δημιουργήθηκαν προς το τέλος.  Στο 60΄ ο Γώγα από κοντά και  αμαρκάριστος απέτυχε  στην κεφαλιά, στο 74΄ κεφαλιά του Νεφρού έφυγε  ελάχιστα άουτ,  στο  91΄ σε σέντρα του Θωμά Τσιλίκη ο Μακρυπίδης δεν πρόλαβε να βρει  τη μπάλα από κοντά κι αμέσως μετά ο  Θωμάς Τσιλίκης  από το ύψος της περιοχής, όπου βρέθηκε σε καλή θέση με ωραία ενέργεια,  «σημάδεψε»  ελάχιστα πάνω απ’ την εστία.

 

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Αλπέντζος, Γουρούνας, Καρακώστας, Νεφρός, Νίκας, Παγώνης, Σαλμάς, Μακρυπίδης, Γώγα (75΄ Τσιλίκης Θ.), Αυγέρης.

 

ΑΕΤΟΣ (Βασίλης Παστρωμάς): Σαμαράς, Αριστόπουλος, Φούντας Α.Δ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Ζήσης (72΄ Μπαρλίκας), Ζωγράφος (65΄ Κοκώνης), Γαντζούδης, Κουκουγιάννης, Φούντας Α.Κ., Βαϊνάς (87΄ Λίλας).


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: