Αυτή τη φορά η ΑΕ Μεσολογγίου, που είχε ηττηθεί  τρεις από τους τέσσερις προηγούμενους τελικούς, δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμα Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της και με το 2-0 επί της Φλόγας Παλαιομάνινας κατέκτησε το  7ο στην ιστορία  της.

Σ’ έναν τελικό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ως προς την προσέλευση φιλάθλων, αφού τον παρακολούθησαν πολύ  περισσότεροι από 2.000 θεατές, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με καθαρό σκορ σημειώνοντας και τα δύο γκολ στην επανάληψη.

Στο  56΄ από  του Κράνη στα αριστερά,  ο Μιχαλόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1 – 0 και μετά από έξι περίπου λεπτά σε σέντρα του Μιχαλόπουλου από αριστερά ο Βασιλάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η κατάκτηση αυτή  ήταν ένα «στοίχημα» και για τον τεχνικό της ΑΕΜ, Χρήστο Ζαρκαβέλη, που πέρσι έχασε τον τελικο από τον ΑΟ Χάλκειας, όντας προπονητής στην Κ20 του Παναιτωλικού. 

 

Α.Ε. Μ.  (Χρήστος Ζαρκαβέλης):  Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (90΄ Σακελαρόπουλος), Νεκτάριος Ζέρβας (71΄ Χαλαζιάς), Βασιλάρης.

Στον πάγκο ήταν ακόμα: Μαντέλος, Βρέττας, Μπότας, Ζαρκάδας, Κάκκος.

 

ΦΛΟΓΑ (Βαλάντης Ζώης): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Βασίλης Νούλας (62΄ Γκουτσέλης), Ντζιμάνης, Λίτσος (66΄ Σπύρος Νούλας), Καντάνης, Χριστόπουλος (73΄ Κακούρης), Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος , Τουρλίδας.

Στον πάγκο ήταν ακόμα:  Ψηφής, Κατερινόπουλος, Ξευγένης, Σαμψώνας.

 

Φωτο olatagoal