Χωρίς να εμπλακεί στην περιπέτεια των play out, ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κατάφερε να παραμείνει στην Α1 ΕΠΣΝΑ καταλαμβάνοντας την 7η θέση, παρότι έδειξε πως υπήρχαν οι δυνατότητες για καλύτερο ακόμα πλασάρισμα. Τα διοικητικά θέματα άρχισαν ήδη να «ζυμώνονται» στο Παναιτώλιο και ο μέχρι τώρα ποδοσφαιριστής Πάνος Ντζάλας, εκδήλωσε σκέψεις να ηγηθεί της ομάδας.

Ο Βασίλης Γιαννιώτης από καιρό έχει πει ότι δεν δύναται να «τρέξει» μόνος του το Σύλλογο, οπότε δημιουργείται κενό στην Διοίκηση. Αν μάλιστα ο Πάνος Ντζάλας υλοποιήσει την πρόθεσή του να αναμειχθεί στα διοικητικά, ο Βασίλης Γιαννιώτης θα σταθεί δίπλα του ως μέλος του Δ.Σ. Πέραν αυτών των δύο, τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει στο «Συμβούλιο» ορισμένα νέα πρόσωπα, που προφανώς θα συνεχίσουν. Ο Βασίλης Γιαννιώτης παρότρυνε τον Πάνο Ντζάλα να κάνει την διερεύνησή του για τη δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Ντζάλας είναι γιος του Γιώργου Ντζάλα, ο οποίος συνεχίζει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό έχοντας φτάσει σχεδόν στα 30 συναπτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα ως διοικητικός. Μάλιστα αρχές τις δεκαετίας του ’90 την είχε οδηγήσει στη Δ΄ Εθνική, μετά από συνεχόμενες σεζόν πολύ μεγάλης δικής του οικονομικής συμβολής. Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει….