Ετοιμάζουν την ομάδα για την επερχόμενη σεζόν οι ιθύνοντες της ΑΕ Μεσολογγίου, με νέο τεχνικό τον Γιώργο Γιάκο, και οι κινήσεις τους φανερώνουν πως οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί, όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με την ιστορία των “κανονιέρηδων”.

Πρόσφατα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σακελλαρόπουλο και λίγες μέρες πριν με τον Θεόδωρο Λίτσο, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της ΑΕΜ. Η παραμονή του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, που στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Κ20 και στην επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού κι ακόμη σε Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ελπιδοφόρο, Φωκικό, Πανηλειακό, ΑΕ Μεσολογγίου, Πανελευσινιακό, Ιάλυσο Ρόδου, Φλόγα Παλαιομάνινας, πιστοποιεί τις υψηλές βλέψεις της ομάδας. Ανανέωση της συνεργασίας έγινε με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Σπύρο Παππά, Κωνσταντίνο Κοντομήτσο και Παναγιώτη Κοτοφώλη.

Συνεχίζουν ακόμη οι Κωνσταντίνος Πιστιόλης, Δημήτρης Ζέρβας, Δημήτρης Ντζιμάνης.

 

Επιπλέον αποκτήθηκαν ήδη οι Δημήτρης Βρέττας (21χρονος μέσος που έχει αγωνισθεί σε Μεσολόγγι 2008, ΓΟ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕ Μεσολογγίου και Φλόγα Παλαιομάνινας, Τρίκαρδο), Παντελής Παναγιωτόπουλος (21χρονος αμυντικός με θητεία σε Κ17 Παναιτωλικού, Ολυμπιακό Παναιτωλίου, ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Απόλλων Δοκιμίου και Φλόγα Παλαιομάνινας), Κωνσταντίνος Kοκώνης (28χρονος αμυντικός που αγωνίσθηκε σε Ήφαιστο Αγρινίου, Ελαιόφυτο, ΑΟ Παπαδάτων, Δόξα Καινουρίου, Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, Αμφίλοχο, Απόλλων Δοκιμίου και Όμηρο Νεοχωρίου) Κωνσταντίνος Γκασούκας (28χρονος τερματοφύλακας ο οποίος αγωνίσθηκε σε Απόλλωνα Μαγούλας, Αχελώο Νεοχωρίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΕ Μεσολογγίου, ΑΟΚ Φαλήρου και ΑΟ Χάλκειας, Τρίκαρδο, Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά).

 

Το τεχνικό τιμ πλαισιώνουν οι Δημήτρης Ξηρός στην θέση του γυμναστή, Γεράσιμος Σταθήςστη θέση του βοηθού προπονητή, Γιώργος Χρήστου στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

 

 

Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΜ είναι

 

Πρόεδρος: Μιχαήλ Μπιλάλης

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Θεοτοκάτος

Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Παπανικολάου

Ταμίας: Παναγιώτης Κατσάνος

Έφορος: Παναγιώτης Δάλαρης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Μπαταργιάς

Μέλη: Φώτιος Παπαθανασίου, Χαράλαμπος Τσίρκας, Χρήστος Παπουτσόπουλος

 

 

φωτο: aitosports.gr