Την προετοιμασία της ξεκινάει σήμερα η ΑΕ Μεσολογγίου, ενόψει της νέας σεζόν που δεν μπορεί  παρά να έχει ξανά υψηλούς στόχους και κυρίως την άνοδο στην Γ΄Εθνική, κατακτώντας το πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα από το Σάββατο οι «κανονιέρηδες» έχουν εντάξει στο έμψυχο δυναμικό τους  και τον διακεκριμένο επιθετικό Νίκο Κοντοπάνο.

 

Η επίσημη ανακοίνση για την «πρώτη»

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει ότι ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα (31/07), στo ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 17.30, η προετοιμασία της ομάδας μας, με την επίσημη «πρώτη», ενόψει της συμμετοχής μας, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ελπίδες και φιλοδοξίες για μια νέα απαιτητική χρονιά που ξεκινάει, πιστεύοντας όμως ακράδαντα, βάση της οργάνωσης και της μεθοδικής δουλειάς, να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει και να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ιστορικής ΑΕΜ, για άλλη μια φορά επάξια.

 

Η επίσημη ανακοίνση για Κοντοπάνο

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Nικόλαο Κοντοπάνο.

 

Ο 26χρονος επιθετικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Ναυπακτιακό Αστέρα, Φλόγα Παλαιομάνινας και Απόλλων Δοκιμίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αμβρακικό Λουτρού.

 

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Nικόλαο Κοντοπάνο στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.