Τον επιθετικό Τάσο Καρά, από την Αχαϊκή, απέκτησε η ΑΕ Μεσολογγίου και παράλληλα διατήρησε στο έμψυχο υλικό της τον Γιάννη Χαλαζιά…

 

Η σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου  

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Καρρά. Ο 22χρονος επιθετικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Ελπίδες Αγρινίου, Ατρόμητο Αθηνών Κ20, ΑΟ Μυκόνου, Πυρσό Γρεβενών. Επίσης έχει αγωνισθεί με την Εθνική Νέων. Την χρονιά 2015-2016 σημείωσε 27 τέρματα με την φανέλα της Αχαϊκής, ενώ την περασμένη σεζόν βοήθησε την ομάδα της Αχαγιάς στην παραμονή της, στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αναστάσιο Καρρά στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χαλαζιά. Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες μας. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου, ΑΕ Μεσολογγίου, Πανθρακικό, Οδυσσέας Κορδελιού, Δόξα Πενταλόφου, Ένωση Συκεών και Θύελλα Περιστερώνα. Από τον Ιανουάριο επέστρεψε στην ομάδα μας, πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιάννη Χαλαζιά υγεία και επιτυχίες.