Σχετικά εύκολα (με σκορ 2-0) έχασε η ΑΕ Μεσολογγίου στην Άρτα, απ’ τον   Σκουφά Κομποτίου, οπότε τα… σχέδια για διάκριση στον θεσμό και για πιθανή άνοδο στην Γ΄Εθνική μέσω Κυπέλλου, «ακυρώθηκαν».

 

Άτονο  το πρώτο ημίχρονο, όπου  η ΑΕΜ είχε δοκάρι με τον Κράνη  στο 19ο λεπτο, αλλά  στο δεύτερο ημίχρονο οι  αλλαγές του Ηλία Μαγκάκη αποδείχθηκαν καθοριστικές. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 56΄ με σέντρα – σουτ του Χριστογιάννη και στο τελευταίο τριαντάλεπτο του αγώνα  η ομάδα της Άρτας δημιούργησε έξι καλές ευκαιρίες και οι δύο μετατράπηκαν σε γκολ. Αρχικά στο 72΄έγινε το 1-0 με σουτ του Χούσου έξω απ’ την περιοχή κι ο ίδιος παίκτης στο 86ο λεπτό «κλείδωσε»  τη νίκη για την ομάδα του, με κοντινό πλασέ μετά από συνεργασία με συμπαίκτες του. Στο 94΄αποβλήθηκε με απ’  ευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ επειδή σταμάτησε με φάουλ αντίπαλό του.

 

ΣΚΟΥΦΑΣ ( Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Τσάπαλος (46΄Καλπακούλας), Μπαλάτσας, Κακαβας (46΄Τσαρακλιμάνης), Χούσος, Σχισμένος, Κυριάκης (86΄Κολιούλης),  Δάρδας, Μαγκάκης, Χριστογιάννης, Τσίρος.

 

ΑΕΜ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (29΄ λ.τ. Μαντέλος), Τραγούλιας (48΄ Χαλαζιάς), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης (66′ Ζέρβας  Ν.),  Κράνης,  Ζαρκάδας, Βρέττας.