Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος της της Α΄ΕΠΣΝΑ η ΑΕ Μεσολογγίου επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων  Γιώργο Χρήστου (φωτο πάνω) και παράλληλα ανακοίνωσε τρεις παίκτες ηλικίας 18 και 16 ετών, τους Κωνσταντίνο Κοντομήτσο, Νίκο Πατσουράκη, Λάμπρο Λινάρδο.

 

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΜ  

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Χρήστου για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε ΑΕ Μεσολογγίου, Παναιτωλικό, Ναυπακτιακό Αστέρα και ΓΟ Μεσολογγίου. Τις περασμένες σεζόν δούλεψε στον πάγκο της ΑΕ Μεσολογγίου ως προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά και βοηθός προπονητή. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιώργο Χρήστου υγεία και επιτυχίες.

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κοντομήτσο (φωτο 1 κάτω). Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ακαδημίας Μεσολογγίου και στη συνέχεια προβιβάστηκε στη μεγάλη της ομάδα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα ΓΟ Μεσολογγίου. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Κοντομήτσο στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πατσουράκη (φωτο 2 κάτω). Ο 16χρονος επιθετικός τον Ιανουάριο μετακόμισε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Μεσολογγίου σε αυτές της ΑΕ Μεσολογγίου και εφέτος προβιβάζεται στην αντρική ομάδα.Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Νίκο Πατσουράκη στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Λινάρδο (φωτο 3  κάτω). Ο 16χρονος τερματοφύλακας αποτελεί γέννημα θρέμμα της ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Λάμπρο Λινάρδο υγεία και επιτυχίες.