Μέσα σε ένα διήμερο η ΑΕ Μεσολογγίου πρόσθεσε κι επίσημα άλλους έντεκα (!) παίκτες στο ρόστερ. Τους οκτώ εξ αυτών τους αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση ( εδώ:  http://sportait.gr/28-ae-mesologgioy/3987) και υπήρξαν ακόμη τρεις.

Για τους δύο (Βασίλη Ζαχαράκη και Βαγγέλη Βασιλάρη), όπως και για τον Αντώνη Τραγουλιά,  σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη Τετάρτη (εδώ: http://sportait.gr/28-ae-mesologgioy/3982).  

 

Οι πιο πρόσφατες επίσημες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές της ΑΕΜ είναι:

 Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζαχαράκη.

Ο 27χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Αναγέννηση Άρτας, Ελαιόφυτο, Ναυπακτιακό Αστέρα, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

 Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Βασίλη Ζαχαράκη (φωτο 1 κάτω)  στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνειτην έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Βασιλάρη.

Ο 20χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και είναι ποδοσφαιρικά αναθρεμμένος από τον προπονητή μας, Χρήστο Ζαρκαβέλη. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα Κ2Ο του Παναιτωλικού.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Βαγγέλη Βασιλάρη (φωτο πάνω) στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο.

Ο 19χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Αργοναύτη Κατακόλου και Κ20 Πανηλειακού. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα Κ20 της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο(φωτο 2 κάτω) στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.