Οκτώ ακόμα παίκτες ανακοίνωσε η ΑΕ Μεσολογγίου, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σε πρόσφατα φιλικά κι άλλοι εξ αυτών ξεκινούν με προοπτική να γίνουν βασικοί,  άλλοι  για να δώσουν «βάθος» στην ομάδα. ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ... 

 

Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις των «κανονιέρηδων»:  

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Τραγουλιά.

Ο 23χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Κ20 Παναιτωλικού και ΠΑΕ Καλλιθέα (Β΄Εθνική). Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αντώνη Τραγουλιά (φωτο πάνω) στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.
 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αυτζή.

 Ο 18χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου και ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιάννη Αυτζή (φωτο 1 κάτω) υγεία και επιτυχίες.

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Διαμαντόπουλο.

 Ο 21χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου, Μεσολόγγι 2008, Κ20 Ατρόμητου Αθηνών, Κ20 Λεβαδειακού και ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γρηγόρη Διαμαντόπουλο (φωτο 2 κάτω) υγεία και επιτυχίες.

 
Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καβαλλάρη.

 Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες μας και αποτελεί γέννημα θρέμμα των «μπλε». Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Καβαλλάρη (φωτο 4 κάτω) υγεία και επιτυχίες.

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Διαμαντόπουλο.

 Ο 19χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου και ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Χρήστο Διαμαντόπουλο (φωτο 3 κάτω)  υγεία και επιτυχίες.

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοκώρη.

 Ο 24χρονος τερματοφύλακας κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου, Μεσολόγγι 2008, Ακαδημία Μεσολογγίου, Αστραπή Ψαροφαΐου, Δρέπανο και Απόλλων Εγλυκάδας. Την περασμένη σεζόν στα μισά της περιόδου εντάχτηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Μεσολογγίου, βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Χρήστο Κοκώρη (φωτο 5 κάτω) στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και
επιτυχίες.

 Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο.

 Ο 23χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου, Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ στα μισά της περιόδου εντάχτηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Μεσολογγίου, βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο (φωτο 7 κάτω)  στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.


 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ντρόυκα.

 Ο 18χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου και ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας.

 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Θανάση Ντρόυκα (φωτο 6 κάυω) υγεία και επιτυχίες.